Uklanjanje virusa iz racunara i laptopa Novi Sad

ciscenje virusa sa kompjutera novi sad

Ciscenje VIRUSA sa Kompjutera Novi Sad


Ciscenje VIRUSA sa racunara - laptopa u nasem Servisu predstavlja svakodnevnu aktivnost! Prakticno 90% racunara i laptopa koji dolaze u nas servis imaju viruse u sistemu ! Neki korisnici su svesni toga, dok vecina nije... Specijalizovani smo za uklanjanje virusa, trojanaca i ostalog zlonamernog cod-a sa racunara ili laptopa! Racunarski Virusi su sveprisutni, vrlo lako dolazi do "inficiranja" racunara virusom tj. zlonamernim cod-om. Bez obzira na to koji Antivirus koristite, virusi ce ipak kompromitovati Vas Windows operativni sistem, samo je pitanje vremena !

Uklonicemo virus sa Vaseg racunara ili laptopa efikasno i profesionalno.Ciscenje virusa obavljamo za 2-5 sati, u zavisnosti od toga koliko podataka imate na hard disku kao i vrste virusa na racunaru. Uklanjanje, ciscenje virusa sa racunara traje duze ukoliko imate prepun hard disk podataka... Ciscenje virusa je dugotrajan posao. Ciscenje se odvija u 3 faze. Dvostruko skeniranje "bajt po bajt" kao i "post optimizacija" sistema , nakon uklanjanja virusa.

Ponekad, racunari sadrze veliki broj virusa ili veoma "destruktivnih", koji u znatnoj meri ostete Windows te je potrebna nova instalacija sistema. Ono sto treba da znate je da prilikom uklanjanja virusa sa racunara tj. Windows sistema, MOZE doci do ostecenja Vasih podataka na racunaru ili laptopu te da INPUT Servis ne snosi NIKAKVU ODGOVORNOST za nastale gubitke podataka na racunaru !