ANDROID Aplikacije

izrada android aplikacija za mobilne


Izrada Mobilne aplikacije - ANDROIDizrada aplikacija za mobilne telefone na android platformi
Android Aplikacije
- Izrada mobilnih aplikacija , Android, kompletna resenja mobilnih aplikacija, sa postavljanjem na Vas Google Play Store Account!
Izrada obuhvata dogovor sa Vama i plan izrade... Aplikacije za firme , restorane, do naprednih aplikacija ...Specijalna ponuda za restorane ! izrada aplikacije sa menijem (Menu) !

Izrada Android aplikacija sa servisima GPS LOKACIJE , tracker-om, pozicioniranjem, aplikacije za monitoring maticnih ploca i upravljanje sistemima u "PAMETNIM KUCAMA" - (SMART HOUSE), postoji mogucnost za konektovanje sa vasim hardwerom maticnim plocama kontrolerima itd...

Ukoliko zelite brzo do klijenata , Google Play Store je pravo mesto za vas ! Po podacima Google-a sve je vise pretrazivanja na Play Storu i premasuje uskoro Web Pretrazivace ! Mi Vam omogucavamo kvalitetne Android mobilne aplikacije , brze i bez "bagova i crash downa" sve aplikacije se testiraju pre upload-ovanja na Google Play Store .

Android mobilne aplikacije za SVE namene


Izrada Android Aplikacija

Nekvalitetna android aplikacija moze direktno uticati na vas start up , ukoliko Vasa aplikacija, posle preuzimanja sa play stora , baguje i "pukne" ( u zargonu ) , crash down , svaki korisnik ce je deinstalirati istog momenta , i pored vrhunske ideje i servisa koji aplikacija pruza , niko nece drzati aplikaciju koja "baguje".

Android Mobilne aplikacije

Server side android aplikacije, Vam omogucavaju konekciju sa bazama podataka i mozete komunicirati sa bazom i sacuvati podatke ukoliko imate potrebu za komuniciranjem u realnom vremenu. Mozemo Vam napraviti kvalitetnu i brzu ANDROID aplikaciju !

Android aplikacije

Jedan od kljucnih momenata je razgovor sa klijentom , potrebne su nam informacije kako bismo razumeli sta klijent zeli i kakvu mobilnu android aplikaciju ocekuje. Posle izrade aplikacije odrzavamo kontakt sa klijentom i po potrebi i na zahtev klijenta odrzavamo Android mobilnu aplikaciju i unapredjujemo ...

Optimizovana Aplikacija

Svaka Android aplikacija koju izradjujemo je optimizovana , od kodiranja do optimizovanja svih ostalih parametara kako bi na Play Store-u radila sa najpovoljnijim parametrima !
Android Aplikacije optimizujemo da rade i na starim Android verzijima a i na novim.

CENA Izrade Android Aplikacije

Koliko kosta izrada Android aplikacije ?

Koja je cena izrade Android mobilne aplikacije ? Cena zavisi od citavog niza faktora ! S obzirom da -- IZRADJUJEMO VRHUNSKE ANDROID APLIKACIJE-- CENA izrade Android aplikacije krece se od (trenutnih) 8.000 RSD, za "najprostiju" integraciju veb sajta u Android aplikaciju pa navise, u zavisnosti od vrste i namene same Android aplikacije.
Android mobilne aplikacije koje kreiramo, pre postavljanja na GOOGLE PLAY STORE, prolaze niz INTENZIVNIH TESTOVA , kako bi SAVRSENO radile, BEZ "BAGOVA" ili CRASHDOWN-a". POSEBNA PAZNJA usmerava se na BRZINU RADA ANDROID APLIKACIJA kao i BRZINU POKRETANJA - ODAZIVA, SAME APLIKACIJE ! Android programerski sektor, posebno vodi racuna da Android aplikacije NE OPTERECUJU SISTEMSKE RESURSE TELEFONA i budu " LIGHTWEIGHT APPLICATION" ! Za detaljnije informacije o cenama izrade Android aplikacija, pozovite nas na broj : 060 - 622 - 30 - 27 ili nas kontaktirajte email-om.